Lippi: Milan dannede et godt hold
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Lippi interviewede for nylig på Billige Fodboldtrøjer Milan Hutch, Lippi, at de to hold forventes at gøre en forskel i den nye sæson.

Sagde lippi: "Milan og Inter er meget bekymrede i Kina, og Suning Group's økonomiske ressourcer er velkendte, og ejerne af Milano er stadig delvist spørgsmålstegnede, men Rossoneri har arbejdet godt og dannet et vigtigt hold." Sidste sæson har Lippi stillet spørgsmålstegn ved den kinesiske hovedstad i Milano chef, men den nye sæson Li Yonghong med en stor bølge af tung kontrakt for at afvikle det store flertal af kritik. Taktisk niveau, Lippi at Montella vil udføre det fulde tre-shirt system.

Så begyndte Lippi at tale om Inter Milan i Spalletti under kommandoen for udsigten. "Spalletti er interrealisme for at opnå den bedste ambition. Han er meget smart og kan inspirere det bedste niveau af nøglespillere, som Ikardi og Perry Sici. " Lippi påpegede: "Jeg forstår Spalletti, han bryr sig ikke om en række sejre i preseasonen, preseasonens fremragende præstation bringer undertiden illusioner."

Men i lyset af de nye sæsonresultater er Lippi stadig mere optimistisk over den gamle klub Trøjer Juventus og Napoli, efterfulgt af Milano og Rom.





:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 مرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: